Amaterizam u kulturi – važnost i značaj

Folklorni ansambl Koprivnica

Ima li dovoljno amaterizma u kulturi te na koji način potaknuti njegov razvoj u kvalitativnom i kvantitativnom pogledu? ???? Koliko se amaterizam promijenio posljednjih godina? Na ova i druga pitanja pokušati ćemo pronaći odgovore na tribini „Amaterizam u kulturi – važnost i značaj“ 28. lipnja u 20h u dvorani Doma mladih.

U godini obilježavanja 40 godina kontinuiranog djelovanja u području kulture Folklorni ansambl Koprivnica organizira niz aktivnosti i događanja kojima želi obilježiti i proslaviti jubilej sa svim građanima i vjernom publikom ansambla. Kroz godine ti su entuzijasti podizali kvalitetu svog rada te je danas FA Koprivnica prepoznat kao jedan od ansambala u samom vrhu folklornog amaterizma.

Ima li dovoljno amaterizma u kulturi te na koji način potaknuti njegov razvoj u kvalitativnom i kvantitativnom pogledu? Koliko se amaterizam promijenio posljednjih godina? Na ta i druga pitanja pokušati ćemo pronaći odgovore na tribini „Amaterizam u kulturi – važnost i značaj“ 28. lipnja u 20h u dvorani Doma mladih.

 

Govornici:

Božica Jelušić, književnica

Andrija Ivančan, etnolog i polonist

Amon Remenar, mag. politologije i socijalne politike

 

Bit de nam zadovoljstvo da nam se pridružite i sudjelujete na prvoj tribini u organizaciji FA Koprivnica.


Podijeli ovu stranicu

VRH